Samarbeten & Sponsorer

Vi värdesätter samarbetspartners som tillsammans med oss vill bidra till ett bättre samhälle. Psykisk ohälsa finns överallt och det gemensamma med följande personer och företag är att de tillsammans med oss vill minska detta växande problem.

 
 
 
 
logotyp.png

Mowida

Mowida är ett start-up inom bostadsmarknaden som drivs av vår otroligt drivna och fantastiska rådgivare, Meiju Vartiainen. Meiju har hjälpt oss med allt i från stragiplanering, design av hemsida, kundkontakter och har framförallt bidragit till stora mängder motivation.

 
 
 
 
Kogit-Design-BLACK-SMALL.png

Kogit Design

Kogit Design är ett väletablerat företag inom design som drivs av den duktiga grafikern Thomas Isaksson. Thomas har bidragit med värdefull kunskap kring design samt skapat vår snygga logotyp.

 
 
 
 
logo-grey.png

Vägra Väggen

Maria Ergül driver organisationen vägra väggen som är en ideell förening utan vinstintresse. Vägra väggen utbildar arbetsgivare, skolor och föreningar i förebyggande hälsoarbete. Samt anordnar rehabiliteringsläger för att hjälpa drabbade vidare från sjukdom. Maria har hjälpt oss med kontakter för att komma vidare i företagandet.

 
 
 
Eva-utan-guld-hemsida-453x500.jpg

Eva Svärd

Eva Svärd är en egenföretagare och författare till boken “Med mitt mod - Genom utmattningssyndrom” och hon är även en känd föreläsare i Sverige inom ämnet psykisk ohälsa. Eva har hjälpt oss att göra det möjligt att tävla ut en föreläsning som hon själv står för. Föreläsningen kommer att handla om psykisk ohälsa och biljetter går även att köpa här.

 
 

Procurator 

Procurators främsta kunder är företag. Dem har ett brett sortiment av arbetskläder & skydd, hygien & städ, emballage & kontor samt restaurang & servering. Procurator sponsrar oss med arbetskläder som vi ska ha när vi åker ut till företag. 

 
 
connectia-logo-svart-stor.png

Connectia

Connectia drivs av Carolina Lundberg. Bolaget är specialiserad på att individuellt designa rekryteringar. Dem erbjuder kompetens inom personal- och verksamhetsutveckling. Det connectia brinner för är att, på ett professionellt och målmedvetet arbetssätt, leverera tjänster som är av högsta kvalité och som grundar sig på vetenskap. Carolina har hjälpt oss med att utveckla övningar inför våra kommande workshops med våra kunder.

 
 
Unknown.png

Umeå Idrottsgala

Umeå Idrottsgala drivs av Thomas Ivarsson tillsammans med Niklas Eklund. Galan finns till för att för en kväll hylla Umeå som idrottsstad och sätta fokus på både elit men kanske framförallt på de som sällan eller aldrig står i rampljuset men som utfört stora gärningar för sin idrott. Det dem har hjälpt oss med är reklam i en lokal tidning.

 
 
 
 

Fotograf Henke Olofsson

Henke en erfaren och självlärd fotograf med bred kompetens inom fotografering. Han utför arbeten med en noggrannhet som alltid gör kunden nöjd. Henke har hjälpt oss med porträttbilder till vår hemsida.